Rólunk

#élményfestés #DIY Kreatív Workshop

VIDEO

A TE művészeted

A YourArt Stúdió tanfolyamokról

A YourArt Stúdió élményfestéseit azért hoztuk létre, hogy a fárasztó hétköznapokat követően kikapcsolódj egy kreatív délután – este keretében, amikor is egyik kezedben egy pohár borral, a másikban pedig egy ecsettel kezdjük meg az estét! Művészeti vezetőnk segítségével a világ ismert festőinek képeit fogjuk közösen megfesteni lépésről lépésre, nincs szükséged semmilyen előképzettségre vagy festői tudásra ahhoz, hogy Te is megfesd az adott képet. Az este célja, hogy kikapcsolódj, ellazulj és átéld a sikerélményt, miközben 3 óra elteltével befejezed az általad megfestett csodaszép műalkotást, amit utána már ki is rakhatsz a falra! Ne ijedj meg, ezt nem lehet elrontani, azért csináljuk közösen lépésről lépésre, hogy mindenki eljusson a célig!

Gyere el barátoddal, barátnőddel, vagy gyertek el közösen a kollégákkal és tartsatok egy kreatív délutánt! A hangulat garantált, lágy zene, jófej művészeti vezető, finom borok, kávé, ropogtatnivaló, temérdek festék és vászon vár benneteket!

A tanfolyamon való részvétel, illetve az elkészült kép is tökéletes ajándékként szolgálhat rokonnak, ismerősnek, barátnak, kollégának, nincs olyan ember, aki ne örülne egy ilyen ajándéknak!

Ha privát eseményt, csapatépítőt, szülinapot szervezel, vállaljuk kiscsoportok megszervezését akár nálunk, vagy általatok kiválasztott helyszíneken is!

A Te
művészeted