A YourArt Stúdió Kerámia tanfolyamai

A Your Art Kerámia Stúdió tanfolyamait azért hoztuk létre, hogy a fárasztó hétköznapokat követően kikapcsolódj egy kreatív délután – este keretében, amikor is egyik kezedben egy pohár borral, a másikban pedig vagy natúr agyaggal, vagy már kiégetett kerámia tárggyal kezdjük meg a foglalkozást!

Fazekas mesterünk segítségével mindenféle előképzettség nélkül meg tudod alkotni saját kerámia tárgyadat. A foglalkozás célja, hogy kikapcsolódj, ellazulj és átéld a sikerélményt, miközben pár óra óra elteltével befejezed az általad megfestett vagy megformázott csodaszép kerámiádat, ami száradás után megy is a kemencébe!

Közös élmények?

Gyere el barátoddal, barátnőddel, pároddal és hangolódjatok rá együtt az alkotás örömére. Kollégákkal csapatépítésben gondolkoztok? Gyertek el közösen és tartsatok egy kreatív délutánt! A hangulat garantált, lágy zene, szakképzett és jófej fazekasmester, finom borok, kávé, ropogtatnivaló, temérdek agyag, kerámia, mázak és festékek várnak rátok!

Ajándékot készítenél?

A tanfolyamon való részvétel, illetve az elkészült műtárgy is tökéletes ajándékként szolgálhat rokonnak, ismerősnek, barátnak, kollégának, nincs olyan ember, aki ne örülne egy ilyen ajándéknak, főleg, hogy a saját kezeddel készíted!

Privát kreatív esemény?

Ha privát eseményt, csapatépítőt, szülinapot szervezel, vállaljuk kiscsoportok megszervezését akár nálunk, vagy általatok kiválasztott helyszíneken is! Csak vedd fel velünk a kapcsolatot!

keramia@yourart.hu

Ha megnézed az időpontfoglalás menüpontot, akkor a tanfolyamokat láthatod, hogy 4 részre csoportosíthatjuk:

 

Kerámiafestés

Ezeken a napokon csak arra van lehetőség, hogy már profi fazekasok által előre elkészített kiégetett agyag tárgyak közül választod ki a Neked tetsző tárgyat, majd azt megfested olyan mintával és színnel, ahogy Te szeretnéd. A kreativitásban határ a csillagos ég! Minden rád van bízva! Így létre tudod hozni a személyre szabott kerámiádat! Ha megfestetted a kerámiádat, akkor rövid száradás után megy is a kemencébe, melyet az alkotás napjától számított 7. napon át is tudod venni a YourArt Kerámia stúdiójában. Tehát ez esetben kétszer kell eljönnöd hozzánk! Egyszer, amikor megfested a kerámiát és egyszer, amikor eljössz a kész tárgyadért! Az ár ez esetben attól függ, milyen tárgyat szeretnél megfesteni, minél nagyobb a kiválasztott kerámia, annál drágább az ára.

 

Közös alkotás agyagból

Ebben az esetben a naptárban fel van tüntetve, hogy aznap milyen tárgyakat alkotunk meg közösen. Itt a natúr agyagból közösen formázzuk meg a tárgyakat, viszont itt is kétszer kell eljönnöd hozzánk. Az első alkalom alatt megformázod az aznapi tárgyat, majd száradás után mi eldolgozzuk a felületükön lévő hibákat és az általad megjelölt mázakkal az első égetés után meg is mázazzuk és újra kiégetjük. Tehát ez esetben kétszer kell eljönnöd hozzánk, egyszer, amikor elkészíted, illetve még egyszer, amikor elviszed tőlünk a kész kerámiádat. A munka nagy részét Te csinálod, hiszen Te hozod létre magát a tárgyat, mi csak befejezzük Neked, hogy használhasd a hétköznapokon kiégetve mázzal együtt!

 

Agyagmintázás és mázazás

Ha ezt a foglalkozást választod, akkor ebben az esetben 3 órát leszel nálunk. Mindenki kap már megfelelő vastagságra kinyújtott lapokat, amiből 5 db kisebb-nagyobb tányért tud csinálni, amit ki tud egészíteni alátétekkel, kisebb díszekkel. Ezek bármilyen alakot ölthetnek, van rengeteg edény, tál, tényér mintaként, amit fel tudtok használni. A natúr agyagot különböző mintázó hengerek, nyomdák, csipkék segítségével megmintázzuk, majd kiválasztod, hogy milyen színű máz kerüljön rá. A tányérjaidat otthagyod nálunk, száradás után kiégetjük, mázazzuk a választásodnak megfelelően, majd újra megy a kemencébe. Körülbelül 5-7 héten belül el is készül a műved, amiért jöhetsz is hozzánk! Gyönyörű tányérok születnek, tökéletes otthonra, de akár ajándékként is!

Kapcsolatfelvétel

A Te művészeted

  • Nincs szükséged semmilyen fazekas előképzettségre
  • Minden eszközt mi biztosítunk (már előre elkészített agyag tárgyak, natúr agyag, eszközök, kemence, mázak, festékek, kötény)
  • Garantált vidám és kreatív hangulat sikerélménnyel
  • Végeredményként egy általad megalkotott csodaszép kerámiával távozol
  • Ahhoz, hogy haza tudd vinni a kézzel készült tárgyadat, vissza kell jönnöd hozzánk 1-3 hét múlva, hogy addig is ki tudjuk szárítani és égetni a munkádat.
Időpontfoglalás!

Alkoss akár egy igazi művész!

Légy gazdagabb egy igazán kreatív élménnyel!