Jelentkezés

Válaszd ki a naptárból azt az alkalmat, amit szívesen megcsinálnál és van rajta szabad hely, majd rakd a kosárba a kívánt résztvevői számmal. Ha végeztél, akkor a Tovább a pénztárhoz gomb megnyomásával kitöltheted a megrendelés adatait!

Fizetés

A lefoglalt helyedet a tanfolyam előtt kifizetheted utalással vagy barion kártyás fizetéssel. Az utalás esetében az emailben kiküldött számlán található adatokra kell elutalnod a részvételi díjat. A helyszínen is fizethetsz, amikor megérkezel hozzánk.

Visszaigazolás

Miután lefoglaltad a helyedet emailben egy visszaigazolást kapsz tőlünk, hogy regisztráltunk az adott alkalomra, és elküldjük számodra a részvételi díj számláját is emailben, mely alapján, ha utalással fizetsz, el tudod utalni a díjat.

Alkoss akár egy igazi művész!

Várunk szeretettel a YourArt Kerámia Stúdiójába, ahol több órán keresztül garantáltan jó hangulat vesz majd körül! Mit kell hoznod? Semmit, csak magadat, mi mindent biztosítunk számodra!

Lemondások

Közös alkotás és agyagmintázás foglalkozás esetén a lefoglalt és kifizetett helyedet sajnos nem tudjuk törölni. Ez esetben, ha mégsem tudsz eljönni az órára, úgy a kifizetett összeget levásárolhatod webshopunkban. Szabad alkotás és kerámiafestés esetén a foglalkozás előtt 48 órával tudod lemondani jelentkezésedet.

Kinek érdemes jelentkeznie foglalkozásainkra?

Legyen szó egy kreatív délutánról vagy privát eseményről, esetleg céges csapatépítő programötletről a YourArt kerámia stúdiója teret ad elképzeléseidnek.

Már unjátok a szokásos csapatépítőket vagy baráti összejöveteleket? Akkor vegyetek részt közösen egy YourArt Stúdió festésen, garantáljuk, hogy jó hangulatban fog telni! Finom borokkal, kreatív hangulattal, művészeti instruktorral várunk benneteket!

YourArt Stúdió csapatépítő

A YourArt Stúdió tanfolyam ára

Próbáld ki a YourArt Stúdió tanfolyamait 100%-os elégedettségi garanciával!

Kerámiafestés

3 500 Ft-tól

/fő /tanfolyam

Közös alkotás agyagból

Az ár tárgy függvénye

/fő /tanfolyam

Agyagmintázás és mázazás

15 000 Ft

/fő /foglalkozás/6 db tányér

Alkoss akár egy igazi művész.

Légy gazdagabb egy igazán kreatív élménnyel!