Loading Esemény

« Esemény

  • This event has passed.

Prémium agyagmintázás – kb. 5 db tányér/fő (2020.02.29.)

február 29. - 15:00 - 18:00

15000 Ft

Jegyek

Prémium tányérmintázás workshop!

A foglalkozás alatt minden résztvevő egy bizonyos agyagmennyiséget kap, amiből 5 különböző méretű nagyobb-kisebb tányér-tálaló készíthető. A tányérokat tetszőleges mintával díszítheted, amit a stúdióban lévő több, mint 200 minta közül választhatsz ki. A tárgyak mázának színét is tetszőlegesen megválaszthatod. A tárgyak elkészülésének ideje körülbelül 3 hét.

A foglalkozás végén még nem tudod elvinni az elkészített tárgyaidat. Először nekünk ki kell őket égetnünk, majd az általad kiválasztott mázzal lemázazni, majd ismételten kiégetni. Ezt követően jöhetsz el az elkészült tárgyadért. Ez körülbelül 3 hetet igényel. A foglalkozás végén adunk egy kis papírkát az elkészülés határidejével.

Mi a különbség a normál agyagmintázásos workshop és a prémium workshop között?

– A prémium workshopon magas tüzű masszával dolgozunk (kevésbé törik el), míg a normál workshop alatt alacsony tüzű masszával.

– A prémium workshopon a választható mázak mind mind effekt mázak, amik a mai modern gasztronómia elengedhetetlen kellékei. Ezekkel a mázakkal találkozhattok több neves Michelin csillagos étteremben is, így el tudod készíteni a saját prémium tányérjaidat.

– A termékek mázazásánál is nagyobb a szabadság.

A workshopon 12 éven aluli gyermek nem vehet részt. Minden résztvevő számára 1 helyet kell foglalni, mert a férőhelyek száma korlátozott.

Ha nem tudod átvenni az elkészült tárgyadat a megadott időpontban, akkor az azt követő workshopok időpontjai alatt át tudod venni őket!

Részletek

Date:
február 29.
Time:
15:00 - 18:00
Cost:
15000 Ft

Helyszín

YourArt Ceramics
San Marco utca 11.
Budapest, Pest 1034 Magyarország
Phone:
+36709772180
Website:
http://yourart.hu/keramia

Egyéb

Művészeti vezető
Hajni
Tárgy nehézségi szintje
5/3
Elkészülés várható ideje
3-4 hét

Jegyek