A YourArt Kerámia Stúdió

foglalkozásainak árai

Próbáld ki a YourArt Stúdió tanfolyamait 100%-os elégedettségi garanciával!

16 000 Ft

/fő /foglalkozás/5 db tányér

Ha ezt a foglalkozást választod, akkor ebben az esetben 3 órát leszel nálunk. Mindenki kap már megfelelő vastagságra kinyújtott lapokat, amiből maximum 5 db kisebb-nagyobb tányért tud csinálni. Ezek bármilyen alakot ölthetnek, van rengeteg edény, tál, tényér mintaként, amit fel tudtok használni. A natúr agyagot különböző mintázó hengerek, nyomdák, csipkék segítségével megmintázzuk, majd kiválasztod, hogy milyen színű máz kerüljön rá. A tányérjaidat otthagyod nálunk, száradás után kiégetjük, mázazzuk a választásodnak megfelelően, majd újra megy a kemencébe. Körülbelül 5-7 héten belül el is készül a műved, amiért jöhetsz is hozzánk! Gyönyörű tányérok születnek, tökéletes otthonra, de akár ajándékként is!

Időpontfoglalás

10.000 Ft – 13.000 Ft

/fő /tanfolyam

Ebben az esetben a naptárban fel van tüntetve, hogy aznap milyen tárgyakat alkotunk meg közösen. Itt a natúr agyagból közösen formázzuk meg a tárgyakat, viszont itt is kétszer kell eljönnöd hozzánk. Az első alkalom alatt megformázod az aznapi tárgyat, majd száradás után mi eldolgozzuk a felületükön lévő hibákat és az általad megjelölt mázakkal az első égetés után meg is mázazzuk és újra kiégetjük. Tehát ez esetben kétszer kell eljönnöd hozzánk, egyszer, amikor elkészíted, illetve még egyszer, amikor elviszed tőlünk a kész kerámiádat. A munka nagy részét Te csinálod, hiszen Te hozod létre magát a tárgyat, mi csak befejezzük Neked, hogy használhasd a hétköznapokon kiégetve mázzal együtt!

Időpontfoglalás

Kedvezmények

Próbáld ki a YourArt Stúdió tanfolyamait 100%-os elégedettségi garanciával!

A YourArt Kerámia Stúdió több kedvezményt is biztosít számotokra, így érdemes átnézni, hátha beleesel egy csoportba!

  • 10 fő fölött adunk 10 % csoportos kedvezményt! Így ha születésnapot, lány vagy legénybúcsút rendeztek, akkor írjatok nekünk egy emailt az keramia@yourart.hu címre és küldjétek el nekünk az igényeiteket!

A kedvezményeket nem lehet összevonni!

Alkoss akár egy igazi művész.

Légy gazdagabb egy igazán kreatív élménnyel!