A YourArt Kerámia Stúdió

foglalkozásainak árai

Próbáld ki a YourArt Stúdió tanfolyamait 100%-os elégedettségi garanciával!

15 000 Ft

/fő /foglalkozás/5 db tányér

Ha ezt a foglalkozást választod, akkor ebben az esetben 3 órát leszel nálunk. Mindenki kap már megfelelő vastagságra kinyújtott lapokat, amiből 5 db kisebb-nagyobb tányért tud csinálni, amit ki tud egészíteni alátétekkel, kisebb díszekkel. Ezek bármilyen alakot ölthetnek, van rengeteg edény, tál, tényér mintaként, amit fel tudtok használni. A natúr agyagot különböző mintázó hengerek, nyomdák, csipkék segítségével megmintázzuk, majd kiválasztod, hogy milyen színű máz kerüljön rá. A tányérjaidat otthagyod nálunk, száradás után kiégetjük, mázazzuk a választásodnak megfelelően, majd újra megy a kemencébe. Körülbelül két héten belül el is készül a műved, amiért jöhetsz is hozzánk! Gyönyörű tányérok születnek, tökéletes otthonra, de akár ajándékként is!

Időpontfoglalás

9 990 Ft

/fő /tanfolyam

Ebben az esetben a naptárban fel van tüntetve, hogy aznap milyen tárgyakat alkotunk meg közösen. Itt a natúr agyagból közösen formázzuk meg a tárgyakat, viszont itt is kétszer kell eljönnöd hozzánk. Az első alkalom alatt megformázod az aznapi tárgyat, majd száradás után mi eldolgozzuk a felületükön lévő hibákat és az általad megjelölt mázakkal az első égetés után meg is mázazzuk és újra kiégetjük. Tehát ez esetben kétszer kell eljönnöd hozzánk, egyszer, amikor elkészíted, illetve még egyszer, amikor elviszed tőlünk a kész kerámiádat. A munka nagy részét Te csinálod, hiszen Te hozod létre magát a tárgyat, mi csak befejezzük Neked, hogy használhasd a hétköznapokon kiégetve mázzal együtt!

Időpontfoglalás

3 500 Ft-tól

/fő /tanfolyam

Ezeken a napokon csak arra van lehetőség, hogy már profi fazekasok által előre elkészített kiégetett agyag tárgyak közül választod ki a Neked tetsző tárgyat, majd azt megfested olyan mintával és színnel, ahogy Te szeretnéd. A kreativitásban határ a csillagos ég! Minden rád van bízva! Így létre tudod hozni a személyre szabott kerámiádat! Ha megfestetted a kerámiádat, akkor rövid száradás után megy is a kemencébe, melyet az alkotás napjától számított 7. napon át is tudod venni a YourArt Kerámia stúdiójában. Tehát ez esetben kétszer kell eljönnöd hozzánk! Egyszer, amikor megfested a kerámiát és egyszer, amikor eljössz a kész tárgyadért! Az ár ez esetben attól függ, milyen tárgyat szeretnél megfesteni, minél nagyobb a kiválasztott kerámia, annál drágább az ára.

Az árak 3.500 Ft-tól egészen 15.000 Ft-ig terjednek. Ez az összeg minden felmerülő költséget tartalmaz. Semmit nem kell hoznod magaddal.

Időpontfoglalás

3 500 Ft

/fő /óra

Nincs meghatározva, hogy mit készítünk aznap, teljesen rád és a képzeletedre van bízva, mit szeretnél megmunkálni az agyagból.  Minden rád van bízva, gondolj ki egy tárgyat, vázát, tányért, szobrocskát, mit szeretnél alkotni?  Ez esetben többször is vissza kell jönnöd hozzánk. Itt az árazás a helyszínen eltöltött órák után számolódik. Bármennyi agyagot és egyéb anyagot használhatsz a készítés során. Itt is előre le kell foglalnod a helyedet, különben nem tudjuk garantálni, hogy lesz helyed dolgozni.

A szabad alkotás során az első alkalommal megalkotod a tárgyaidat, majd ha végeztél, akkor száradnia kell 5-7 napot. Ha ez megtörtént, akkor a következő alkalommal, amikor visszatérsz hozzánk nedves szivaccsal áttörölgeted, hogy szép sima legyen a felülete, így kijavítod a hibákat. Ha ezzel is készen vagy, akkor rövid száradás után megy is a kemencébe. Ha újra visszatérsz hozzánk, akkor már meg is kapod az egyszer kiégetett agyag tárgyadat. Ezek után kerülhet rá a máz, akár mintákkal, akár egy színnel, rajtad áll. Majd ha a máz is rákerült, akkor újra ki kell égetnünk. Ezt követően nyilváníthatjuk tárgyadat késznek. Tehát ha magad szeretnél az elejétől a végéig agyag tárgyakat megalkotni, akkor négyszer kell körülbelül eljönnöd hozzánk. Ilyenkor maradhatsz akár fél vagy 1 órát is, amelyik Neked szimpatikus.

Időpontfoglalás

Kedvezmények

Próbáld ki a YourArt Stúdió tanfolyamait 100%-os elégedettségi garanciával!

A YourArt Kerámia Stúdió több kedvezményt is biztosít számotokra, így érdemes átnézni, hátha beleesel egy csoportba!

  • 10 fő fölött adunk 10 % csoportos kedvezményt! Így ha születésnapot, lány vagy legénybúcsút rendeztek, akkor írjatok nekünk egy emailt az keramia@yourart.hu címre és küldjétek el nekünk az igényeiteket!

A kedvezményeket nem lehet összevonni!

Alkoss akár egy igazi művész.

Légy gazdagabb egy igazán kreatív élménnyel!