Jelentkezés

Válaszd ki a naptárból azt a képet, amit szívesen megfestenél és van rajta szabad hely, majd rakd a kosárba a kívánt résztvevői számmal. Ha végeztél, akkor a Tovább a pénztárhoz gomb megnyomásával kitöltheted a megrendelés adatait!

Fizetés

A lefoglalt helyedet a tanfolyam előtt ki kell fizetned, melynek több módja is lehetséges: A weboldalon keresztül barion kártyás fizetés, helyszínen készpénz vagy utalás. Az utalás esetében az emailben kiküldött számlán található adatokra kell elutalnod a részvételi díjat.

Visszaigazolás

Miután lefoglaltad a helyedet, egy visszaigazolást kapsz tőlünk az email címedre, hogy regisztráltunk az adott képhez és ha barionnal vagy utalással fizettél, akkor elküldjük a befizetésedhez tartozó számlát.

Fess akár egy igazi művész!

Várunk szeretettel a YourArt stúdióba, ahol 3 órán keresztül garantáltan jó hangulat vesz majd körül! Mit kell hoznod? Semmit, csak magadat, mi mindent biztosítunk számodra! Mikor kell érkezz? A festés kezdése előtt fél órával már várunk szeretettel!

Lemondások

Ha esetleg még sem tudsz eljönni, akkor a festés előtti 48 óráig tudod módosítani a részvételed időpontját, különben sajnos nem áll módunkban új időpontot biztosítani számodra. De mást elküldhetsz magad helyett, tehát a befizetett összeg átruházás esetén nem veszik el!

YourArt Video

Kinek érdemes jelentkezni festéseinkre?

Legyen szó egy kreatív délutánról vagy privát eseményről, esetleg céges csapatépítő programötletről a Your Art Stúdiója teret ad elképzeléseidnek.

Your Art Stúdió csapatépítő

Már unjátok a szokásos csapatépítőket vagy baráti összejöveteleket? Akkor vegyetek részt közösen egy Your Art Stúdió élményfestésen, garantáljuk, hogy jó hangulatban fog telni! Finom borokkal, kreatív hangulattal, művészeti instruktorral várunk benneteket!

A YourArt Stúdió tanfolyam ára

Próbáld ki a Your Art Stúdió tanfolyamait 100%-os elégedettségi garanciával!

Alapár

9999 Ft

/fő /tanfolyam

Fess akár egy igazi művész.

Légy gazdagabb egy igazán kreatív élménnyel!